Livrare si plata

LIVRARE:

Toate comenzile primite pana la ora 15:30 vor pleca de la noi catre destinatie in aceeasi zi (valabil de Luni pana Vineri) prin firma de curierat rapid FanCourier , Urgent Gargus , GLS,  SAMEDAY, DPD care lucreaza in sistem door-to-door (livrare la domiciliu) in 24 - 48 ore valabil pentru  zilele lucratoare.

            Comenzile primite dupa ora 15:30 vor fi procesate dupa terminarea si expedierea comenzilor primite inainte de ora 15:30 si vor pleca de la noi catre destinatie a doua zi.

            Comenzile trimise vineri au mentiunea "Livrare Sambata" dar este posibil ca in unele localitati acest lucru sa nu fie posibil si livrarea sa se faca doar  luni. 

            Costurile pentru transport sunt suportate de catre comparator sau de catre FanIT HMA in cazul in care valoarea totala a comenzii depaseste o anumita suma care este mentionata pe site inainte de finalizarea comenzii .  

PLATA:

Va oferim 2 modalitati de plata:

·         Plata la livrare -  ramburs

·         Transfer bancar ( personae juridice )

1.    Plata la livrare - ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. 

2.    Transfer bancar 

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de FanIT.ro , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.

                         www.fanit.ro  este magazin online administrat de FANIT HMA SRL